iNetmedia
Tietosuojarekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä punati.fi/PUNATI OY Y-tunnus 1442468-0 2. Rekisteriasiat / yhteyshenkilö Raimo Kangasniemi puh. 0400 560 131 raimo.kangasniemi@punati.fi Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään 2:n arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. 3. Rekisterin nimi punati.fi asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) punati.fi:n yhteystietorekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ja yhteydenottojen hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 5. Rekisterin tietosisältö Seuraavat tiedot tallenetaan rekisteriin: Yrityksen ja/tai henkilön nimi Sähköpostiosoite Matkapuhelinnumero Asiakkaan viesti 6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan PUNATI OY:n rekistereistä sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä. Tietoja voidaan myös kerätä Suomen Asiakastieto Oy:ltä asiakkaan maksukyvyn tarkistamiseksi kun on kysymyksessä osamaksukauppa tai maksu laskun kautta. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle. 8. Tietojen poistaminen Tiedot poistetaan Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. PUNATI Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 10. Tarkistus-, muutos- ja kielto-oikeus Tarkistukset ja yhteystietojen muutokset tehdään ottamalla yhteys suoraan PUNATI Oy:hyn osoitteella raimo.kangasniemi@punati.fi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Palvelua käyttäessään käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Jos käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, ei käyttäjällä ole oikeutta käyttää palvelua. Evästeet/Cookies Käytämme ns. evästeitä/cookies  verkkosivuillamme, voidaksemme taata asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen. Evästeet kertovat meille kuinka asiakas käyttää sivujamme. Voimme käyttää näitä tietoja parantaaksemme palvelujamme sekä verkkosivujamme sekä kävijöiden käyttäytymisen analysointiin. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa/rajata asiakkaan käyttökokemuksia verkkosivuillamme.
OSOITE PUNATI Oy Raimo Kangasniemi Palometsäntie 19 65610 MUSTASAARI YHTEYS Puh. 0400 560 131 raimo.kangasniemi@punati.fi

PROJEKTEJA

PUOLITIESSÄ,

HOMMIA

HOITAMATTA?

Vakituisen työntekijän palkkaaminen on kallis investointi. Ongelmien ratkaisuun on vaihtoehto. 30 vuoden yrittäjäkokemuksen omaava tekijä!
Tietosuojarekisteriseloste>>
Tietosuojarekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä punati.fi/PUNATI OY Y-tunnus 1442468-0 2. Rekisteriasiat / yhteyshenkilö Raimo Kangasniemi puh. 0400 560 131 raimo.kangasniemi@punati.fi Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään 2:n arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. 3. Rekisterin nimi punati.fi asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) punati.fi:n yhteystietorekisteriin tallennettuja henkilö- tietoja käytetään asiakassuhteiden ja yhteydenottojen hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 5. Rekisterin tietosisältö Seuraavat tiedot tallenetaan rekisteriin: Yrityksen ja/tai henkilön nimi Sähköpostiosoite Matkapuhelinnumero Asiakkaan viesti 6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan PUNATI OY:n rekistereistä sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä. Tietoja voidaan myös kerätä Suomen Asiakastieto Oy:ltä asiakkaan maksukyvyn tarkistamiseksi kun on kysymyksessä osamaksukauppa tai maksu laskun kautta. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle. 8. Tietojen poistaminen Tiedot poistetaan Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. PUNATI Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 10. Tarkistus-, muutos- ja kielto-oikeus Tarkistukset ja yhteystietojen muutokset tehdään ottamalla yhteys suoraan PUNATI Oy:hyn osoitteella raimo.kangasniemi@punati.fi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Palvelua käyttäessään käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Jos käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, ei käyttäjällä ole oikeutta käyttää palvelua. Evästeet/Cookies Käytämme ns. evästeitä/cookies  verkkosivuillamme, voidaksemme taata asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen. Evästeet kertovat meille kuinka asiakas käyttää sivujamme. Voimme käyttää näitä tietoja parantaaksemme palvelujamme sekä verkkosivujamme sekä kävijöiden käyttäytymisen analysointiin. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa/rajata asiakkaan käyttökokemuksia verkkosivuillamme.
PUNATI OY